Isa Hoes en Medina Schuurman openen podcastpraktijk

Isa Hoes en Medina Schuurman openen podcastpraktijk

Overgangsvragen? Stel ze aan ervaringsdeskundigen!

In de gloednieuwe podcast Praktijk Isa & Medina proberen vriendinnen Isa Hoes (54) en Medina Schuurman (52) andermans kwaaltjes op te lossen. Dit doen ze met hun enige relevante kennisbron: de eigen ervaring. In de gelegenheidspraktijk dwalen de vrouwen vaak af in het gesprek, maar ze komen altijd met een oplossing.

De eerste twee afleveringen zijn inmiddels te beluisteren in alle podcastapps én te bekijken op het YouTubekanaal Isa & Medina.

In de studio staat een ouderwetse telefoon. Iedereen mag zijn/haar probleem insturen. Of je nu last hebt van menopauzale klachten, ouderdomskwaaltjes of overgangsvragen hebt: iedereen is welkom in Praktijk Isa & Medina. Ook als je iemand kent die daar last van hebt.

Wanneer tijdens de eerste aflevering de telefoon gaat, krijgen Isa en Medina een voicebericht van Pascale te horen. Zij heeft nogal veel last van vergeetachtigheid en vraagt zich af of dit met de overgang te maken heeft. Gelegenheidsdoktoren Isa en Medina hebben overal een oplossing voor, zo ook voor dit herkenbare kwaaltje.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in