Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De band tussen Kate en William: 'Alleen maar sterker geworden'

'Het staat buiten kijf dat William Kate's rots in de branding is geweest', aldus een royalty-auteur.

band kate william

Kate en William zijn eind deze maand alweer dertien jaar getrouwd. En na al die jaren, spat de liefde er nog steeds vanaf tussen de twee. Zo steunen ze elkaar door dik en dun, zo ook nu Kate gediagnosticeerd is met kanker. Sterker nog: hun band is alleen nog maar sterker geworden.

Sterke band

De kankerdiagnose van prinses Kate is op dit moment de grootste uitdaging in het leven van de Walesjes. Echter, heeft dit de band tussen Kate en Wills alleen maar sterker gemaakt, zo weet auteur Robert Jobson te vertellen.

Zo vertelde hij recent: "Hun aankomende jubileum is niet alleen het bewijs van hun liefde, maar ook van hun eenheid. Ik weet zeker dat ze bewust zijn van de situatie waar ze zich nu in bevinden, wetende dat hun kracht ligt in het samenzijn. De ups en downs die ze samen hebben doorstaan hebben hun band sterker gemaakt, welke nu al helemaal onbreekbaar is."

Rots in de branding

Ook voegde hij eraan toe dat het voor hen allebei een moeilijke periode is. "Ook omdat ze het mentale welzijn van hun kinderen willen waarborgen en de ernst van haar diagnose met elkaar proberen te verwerken. Maar, het staat buiten kijf dat William Kate's rots in de branding is geweest."

Kankerdiagnose

Het is alweer bijna een maand geleden dat Kate na wekenlange afwezigheid onthulde dat er kanker bij haar is vastgesteld. Op 22 maart schonk de prinses klare wijn over alle geruchten die de ronde deden door een videoboodschap de wereld in te sturen. Daarin vertelde ze onder meer dat zij en William de tijd hebben genomen om het verdrietige nieuws aan hun kinderen George, Charlotte en Louis te vertellen.

"Zoals ik tegen hen heb gezegd: het gaat goed met me en ik word elke dag sterker door me te concentreren op de dingen die me zullen helpen genezen; in mijn geest, lichaam en ziel. William aan mijn zijde hebben is ook een grote bron van troost en geruststelling. Net als de liefde, steun en vriendelijkheid die door zo velen van jullie is getoond. Het betekent zoveel voor ons allebei."

Royalty
  • HELLO! Magazine, Nouveau archief
  • NL Beeld