Angela Groothuizen doet de Zomer Slank Challenge 2021!

Angela Groothuizen doet de Zomer Slank Challenge 2021!

Heb je al gehoord van proats?

Wil je wat coronakilo's kwijt? Je bent de enige niet. Angela Groothuizen doet de Zomer Slank Challenge 2021 die gisteren is begonnen.

Het is een initiatief van schrijver, afslankcoach (en handige marketeer) Jasper Alblas wiens kreten je soms best met een korreltje zout kunt nemen. 'Direct buikvet verbranden voor een strakke buik' slaat bijvoorbeeld nergens op – als je afvalt, val je over je hele lichaam af, niet in een specifieke zone. Qua gezonde en smakelijke recepten heeft hij echter een niet onaardig aanbod #kudos.

Insteek is koolhydraatarm en proteïnerijk afvallen en zo de vetverbranding aanzwengelen. Bonuspunten voor de weekmenu's en voor de samenstelling van de niet al te ingewikkelde (zij het soms wel tijdrovende) recepten, die geen acute hongerklap veroorzaken: het is geen crashmethode.

Extra bonuspunten voor het feit dat het gaat om echt eten, met ingrediënten die je in elke supermarkt kunt vinden: geen zakjes of pakjes. Dat helpt bij het ontwikkelen van een gezonde manier van eten op termijn.

En wat zijn nu die proats waar Angela het over heeft? Dat staat voor proteïnen en oats, ofwel een schepje proteïnepoeder aan je havermout toevoegen. Het wordt meestal gegeten met wat notenpasta om gezonde vetten toe te voegen. Je kunt je nog inschrijven voor de Zomer Slank Challenge, mocht je mee willen #jasperen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in