Nog altijd dolverliefd: Michelle deelt lief bericht aan Barack Obama op 25e trouwdag

Door Kim Veldema
Nog altijd dolverliefd: Michelle deelt lief bericht aan Barack Obama op 25e trouwdag

Barack en Michelle Obama gaven elkaar 25 jaar geleden het ja-woord, maar na een kwart eeuw zijn de voormalige president van de VS en zijn vrouw nog altijd stapelgek op elkaar.

Obama is Michelle's beste vriend. "En de meest uitzonderlijke man die ik ken. Ik hou van je'', schreef Michelle gisteren bij een prachtige trouwfoto van de twee.

Stroom aan felicitatiesDe vroegere First Lady deelde de foto op Instagram en werd vervolgens bedolven onder de felicitaties. Van over de hele wereld wensen mensen het paar nog vele mooie jaren samen toe. Barack (56) en zijn drie jaar jongere vrouw trouwden op 3 oktober 1992, ze hadden toen al twee jaar een relatie.

Lees ook: Deze lieve brief van de Bush-zussen aan de Obama-dochters wil je lezen

De aanhouder...Ze leerden elkaar kennen in de zomer van 1989, toen Barack een baantje kreeg bij een advocatenkantoor in Chicago. Michelle werd toegewezen als zijn begeleider. Hij vond haar direct interessant, maar Michelle hield een afspraakje in eerste instantie af - en ging uiteindelijk toch overstag.

Ring in het dessertBarack regelde een lunch in het Chicago Art Institute, ze maakten een wandeling en ze bekeken de film Do The Right Thing van Spike Lee. "Hij liet me al zijn kanten zien. Hij was hip en cultureel ingesteld, maar ook gevoelig'', vertelde Michelle aan The Telegraph. Een paar jaar later vond ze tijdens een etentje haar verlovingsring verstopt in het dessert.

Nog altijd dolverliefd: Michelle deelt lief bericht aan Barack Obama op 25e trouwdag

Op naar de volgende 25Vijf jaar geleden was het Barack die via sociale media zijn Michelle feliciteerde. "Twintig jaar geleden trouwde ik de liefde van mijn leven en mijn beste vriend'', schreef hij destijds. Hij en Michelle hebben twee dochters: Malia (19) en Sasha (16).

Bron: AD