• Royalty

Meghan binnenkort bij Ellen?

Meghan binnenkort bij Ellen?

Nu de Sussexit officieel een feit is, wacht iedereen op nieuws vanuit Harry en Meghan. Gaan ze bijvoorbeeld nog interviews geven, of hun verhaal delen? 

Het klinkt misschien onaannemelijk dat Meghan en Harry de pers zouden opzoeken na wat ze allemaal hebben doorstaan. Maar toch lijken geruchten over een tell all niet van de lucht. Het zou het koppel de gelegenheid geven om hun kant van het verhaal te vertellen. Niets houdt ze meer tegen, nu ze uit hun taken zijn gestapt.

Altijd al openhartig

Dat Harry en Meghan bereid zijn om te laten zien hoe het met ze gaat werd in oktober al duidelijk, toen ze openhartig spraken over hun worstelingen als royal koppel in een documentaire over hun reis naar Afrika.

Oprah of Ellen?

Aanbiedingen genoeg uiteraard. Zeker aangezien Harry nauw samenwerkt met Oprah, en Meghan een hechte band heeft opgebouwd met Ellen DeGeneres, die zelfs op kraambezoek mocht toen baby Archie werd geboren. Met die laatste is ze nu serieus in gesprek over een interviewmogelijkheid, deelt een insider met The Daily Mail.

"Ellen en Meghan zijn in conclaaf over een interview. Megan ziet Ellen als iemand die haar buitengewoon goed begrijpt, iemand die authenticiteit uitstraalt." Ellen, inmiddels dé vrouw waar mensen hun hart gaan luchten (Nikkie de Jager deed het onlangs ook), is al even lovend over Meghan en Harry. "Ze worden oneerlijk behandeld", zei ze er eerder al eens over in haar show. "Het zijn twee van de meest nuchtere, meelevende mensen op de wereld, die heel veel goeds doen voor anderen."

Meghan binnenkort bij Ellen?

Ellen heeft bovendien diepe Hollywood-banden, iets wat voormalig actrice Meghan aanspreekt. Harry zou juist meer neigen naar een interview met zijn collega Oprah, die bij de royal wedding was en samen met de prins aan een show op Apple+ werkt. Zij is ook altijd erg vocaal geweest in haar steun voor het koppel. Twee prima keuzes dus.

Meghan binnenkort bij Ellen?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in