Máxima: in maart weer in de spotlights

Máxima: in maart weer in de spotlights

Het waren Máxima-luwe maanden maar daar komt spoedig een einde aan nu de Oranjes terug zijn uit Lech: maart wordt een glorieuze Máximaand!

We moeten nog wel een weekje wachten voor we Majesteit volgens haar eigen agenda weer spotten, maar dat is het wachten zeker waard want op 10 maart vertrekt ze samen met Willem-Alexander naar Indonesië voor een vierdaags staatsbezoek waar we zeker weten onze vingers bij kunnen aflikken.

Máxima: in maart weer in de spotlights

Maar er is meer, in de maand maart.

Zo ontvangt onze Reina op 18 maart op Paleis Noordeinde de wethouders van meer dan veertig gemeentes voor de ondertekening van het pact 'Op weg naar een schuldenzorgvrij Nederland’ in samenwerking met Stichting SchuldenlabNL. Een onderwerp dat haar ontzettend aan het hart gaat, getuige haar VN-taken. Ook leuk: onze koningin houdt die dag een toespraak.

Máxima: in maart weer in de spotlights

Ook op 23 maart houdt ze het in de financiële hoek. Dan opent Hare Majesteit in de Kunsthal Rotterdam de tiende editie van de Week van het geld. Drie dagen later is de koningin als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap aanwezig bij de landelijke docentendag Handelsonderwijs in Ede.

En wie weet voegt ze in de tussentijd wel nóg meer toe aan haar agenda. Happy days are here again!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in