Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Gabriella lijkt in stijlvolle outfit sprekend op moeder Charlene

Charlene heeft een heuse mini versie van zichzelf op de wereld gezet.

charlene gabriella

Prinses Gabriella (9) heeft meer designerkleding dan half Monaco en gaat haar moeder – prinses Charlene – dan ook al achterna. Dit weekend verscheen de Monaco-telg in een fashionable outfit bij de 2024 Monaco E-Prix op Circuit de Monaco. En wat lijkt ze op haar moeder!

Look-a-like van Charlene

Met een designer addict en vaste fashion week-klant als moeder en een van ’s werelds grootste fashionista’s uit de geschiedenis uit oma kon het niet uitblijven. Prinses Gabriella van Monaco moest en zou een goed modegevoel krijgen. Maar of we dat op haar negende al verwacht hadden…

Afgelopen weekend stal Gabriella absoluut de show in haar roze leren jasje, die ze stylede met een witte jeans en balletroze suède loafers. Haar haren droeg ze in een horizontale vlecht. Uiteraard bleef haar pony – net zoals moeders – onaangeraakt. Nog een paar jaar en dan kan de prinses ook uit de garderobe van haar moeder lenen!

NL Beeld / The Photo One

Outfit Charlene

Prinses Charlene was volledig gehuld in een outfit van designer Louis Vuitton. Ze droeg een zwart elegant jasje, gecombineerd met een zandkleurige cargobroek. Zoals altijd bleven haar sieraden subtiel. Haar pony droeg ze in een zijscheiding. En zeg nou zelf, moeder en dochter lijken toch sprekend op elkaar?

NL Beeld / The Photo One

Broerlief Jacques droeg net zoals zijn zus een leren jasje, maar dan in de kleur zwart. Twinning is winning!

NL Beeld / The Photo One

Kapsels

Prinses Charlene heeft menigeen de afgelopen weken verrast met haar veranderende coupes. Velen weten dat de prinses in het verleden graag experimenteerde met nieuwe kapsels, maar dat bleef de afgelopen jaren een beetje uit. Tot nu, want Charlene experimenteert graag voor de lente. Waar ze vorige maand nog met een rechte pony verscheen, deed ze dat dit weekend dus met een schuine pony. Het staat haar allemaal beeldig!

Royalty
  • Hello! Magazine
  • NL Beeld