Mabel in de mode

Mabel in de mode

Prinses Mabel heeft een eigen T-shirt uitgebracht. Voor het goede doel natuurlijk: Vow for Girls.

Onze powerprinses maakt zich al jaren hard tegen kindhuwelijken met haar eigen stichting Girls not Brides, waar sinds een tijdje een nieuwe campagne mee gestart is: Vow for Girls.

In het kort vraagt die campagne mensen die gaan trouwen om als cadeau een donatie voor VOW te vragen. Zodat mensen die 'I do' zeggen een ander de kans geven om 'I don't' te zeggen. Bij de campagne hoort sinds kort ook een statement-shirt met de tekst I Don't.

En die gaat als een trein! Zo is onder andere Kendall Jenner al gespot in het shirt.

Mabel is daar natuurlijk apetrots op en gaat het liefst even kijken waar 'haar' shirt allemaal in de etalages hangt. Bij Rika Studios in Amsterdam bijvoorbeeld, waar uitgebreid aandacht wordt besteed aan Vow for Girls. En Mabel zich ook even opwerpt als prrrrima model voor het shirt.

Het T-shirt kost 55 euro, waarvan vijf euro rechtstreeks naar Vow for Girls gaat. Een steentje bijdragen? Je koopt het shirt in de webshop van Rika.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in