Gezinsuitbreiding voor prinses Madeleine

Gezinsuitbreiding voor prinses Madeleine

Teddy is een echte knuffel.

Nee, prinses Madeleine van Zweden verwacht voor zover wij weten geen vierde kind daar in Miami. Maar de familie is onlangs wel uitgebreid... met labradoodle Teddy!

De prinses stelde het nieuwe familielid voor op haar Instagram-account, waar ze gelijk onthulde dat Teddy een perfecte naam heeft gekregen omdat hij ontzettend graag knuffelt. De hond woont al een tijdje bij het gezin, maar had nog geen officieel Instagram-welkom gekregen.

Een labradoodle is een kruising tussen een labrador en een poedel, en is onder andere bekend geworden door de Obama's die in het Witte Huis samen met Bo woonden. Het zijn honden waar je niet allergisch voor kunt zijn. #handig

In royal kringen is het ook een populaire hond: de Noorse royals hebben al jaren labradoodles en kregen zelfs al eens een eigen nestje van negen pups, waarmee natuurlijk gretig geposeerd werd.

Gezinsuitbreiding voor prinses Madeleine

Inmiddels hebben ze ook weer een bruinte labradoodle: Molly Fiskebolle.

Madeleine's oudere zus Victoria en haar gezin verwelkomden in 2020 een cavoodle, wat dan weer een mix is van een poedel en een cavalier-kingcharlesspaniël.

Het was ook zó iets voor de Oranjes geweest, die al jaren stapelgek zijn op labradors. Zij kregen er in de pandemie de kleine Mambo bij. Geen labrador, ook geen labradoodle, maar een miniatuurtje: een toy poodle. Een pre empty nest-hondje voor koningin Máxima, die dit jaar Alexia moet missen én grotendeels ook Amalia.

Gelukkig stond het gezin wél volledig op de kerstkaart, geschoten in mei toen Mambo zo te zien nét thuis was.

Gezinsuitbreiding voor prinses Madeleine

Had ze misschien een labradoodle willen adopteren? Je zou het haast denken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in