7 dingen die je kunt leren van Advanced Style

Door Ella Vermeulen
7 dingen die je kunt leren van Advanced Style

Deze Happy 50 & More vrouwen zien er fabulous uit!

Last van stijlsleur? Scroll een tijdje door Advanced Style en je barst meteen van de inspiratie voor een stralende, sassy look.

We zetten alvast de meest effectieve tips voor je op een rij, om meteen mee aan de slag te gaan.

Kies voor kleur

Als je wat ouder wordt, verdwijnt er meer kleur uit je teint en je haar. Dan kun je beter geen beige meer dragen, want dat zuigt nog meer kleur bij je weg.

Kies per outfit voor één felle kleur, dat haalt je helemaal op.

Ben je toch erg gehecht aan nudes en neutrals, fleur ze dan op met een felgekleurde sjaal.

Maak een statement

Heel veel kleine sieraden maken een look rommelig. Een paar statement stukken en je maakt veel meer indruk.

Mooie monturen

Een montuur is óók een accessoire en met de vele aanbiedingen die er zijn, kun je misschien eens een extra exemplaar aanschaffen.

Er worden wel eens grapjes gemaakt over 'moeilijke brillen', maar de waarheid is dat ze je gezicht vaak wel veel meer karakter en pit geven dan een randloos exemplaar. Deze mevrouw heeft een wel heel opvallend exemplaar, maar een tikje minder extreem en toch aanwezig en een beetje vintage is vaak een goed idee. 

Ga voor glans 

Waar kijk je het eerst naar? Precies, dat zilveren jasje en die goudkleurige rok. 

All things metallic zijn het komend seizoen hot, dus er is veel keuze. Met glans laat je zien dat je geen grijze muis bent, het staat glamoureus en en compenseert het feit dat je haar en teint wat doffer worden.  

Doe eens gek! 

Je hebt fashionista's die als paradijsvogels in de trein stappen en genieten van elke seconde aandacht. Ben je wat ingetogener aangelegd, ga dan niet voor de full look, maar zorg voor één opvallend item. In dit geval springt het gele jasje in het oog...

... maar het kan ook een aparte tas zijn. Alles wat je look maar enigszins glasual maakt telt mee.  

Prints

Niet te popperig, niet te petieterig, want dat maakt snel ouwelijk. Kies voor wat grotere prints en de rok van de mevrouw in het zwart is helemaal glasual.

Op chic

Zijn al deze voorbeelden je nu toch wat te Villa Kakelbont, het ook met een wat meer ingetogen look kun je er geweldig uitzien (check de grappige groene armband en de subtiele bloem achter het oor)...

... zolang je maar uitstraalt dat je er even werk van hebt gemaakt én er zelf plezier aan beleeft.

Foto's (c) Ari Seth Cohen van Advanced Style 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in