EXCLUSIEVE BEAUTY & GOLF CLINIC

EXCLUSIEVE BEAUTY & GOLF CLINIC

Exclusieve Beauty & Golf Clinic met Maria Galland op golfbaan The Dutch -14 oktober 2014.

Topcosmeticamerk Maria Galland en sfeervolle golflocatie The Dutch organiseren een unieke combinatie van professionele huidverzorging en golfclinic op 14 oktober. U brengt de dag door op een schitterende golfbaan, waar u natuurlijk wordt verwend met een Ladies’ Lunch.

Deze actie is gesloten!

Twee toppers op hun gebied, Maria Galland en golfbaan The Dutch, hebben middels een unieke samenwerking een heerlijke verwendag samengesteld, speciaal voor Nouveau-lezeressen. Zo krijgt u een persoonlijk huidadvies van de experts van het Parijse merk Maria Galland, dat al ruim vijftig jaar garant staat voor superieure huidverzorging. U kunt zelf het effect ervaren van de werkzame stoffen in de Maria Galland-producten tijdens een uitgebreide beauty-clinic. Het van topniveau, met eersteklas faciliteiten en service. Het is een initiatief van de golfprofessionals van Made in Scotland. Het sfeervolle clubhuis van de golfbaan is dan ook geïnspireerd op de traditionele Schotse clubhuizen en geheel in victoriaanse stijl ingericht.

Tijdens de Beauty & Golf Clinic staan er beauty-professionals en golfprofessionals voor u klaar om u de geheimen van hun vak te onthullen!

Wat biedt de Beauty & Golf Clinic?

● Vertoeven op een toplocatie.● Kennismaken met superieure beautyproducten.● Genieten van een Ladies’ Lunch● Golfclinic o.l.v. professionals● Een fraai cadeau t.w.v. € 51,-.

Programma:

10.00 uur:Ontvangst met traktatie.

10.30 uur:Presentatie in woord en beeld van Maria Galland producten: welkeingrediënten bevatten ze en wat doen die voor uw huid? ● Wat kuntu aan extra’s verwachten bij een schoonheidsspecialist? ● Hoe kuntu thuis uw huid goed verzorgen?

11.15 uur:Ervaar zelf het effect van Maria Galland op basis van een persoonlijkhuidadvies kunt u reinigen, peelen en maskers aanbrengen met professioneleproducten.

12.30 uur:Ladies’ Lunch: een gastronomische verrassing op The Dutch.

13.30 uur:Golfclinic onder leiding van drie golfprofessionals.

15.00 uur:Afsluiting met een drankje en natuurlijk een Maria Galland-goodiebag met o.a. een originele verpakking van Masque Précieuse t.w.v.€ 51,- en een kortingsbon t.w.v. € 25,- voor een Maria Galland-behandeling.

ZO KUNT U DEELNEMEN Wilt u het geheim van een mooie huid ontdekken tijdens dit exclusieve evenement? Schrijf u dan snel in, want het aantal plaatsen is beperkt! Stuur een e-mail met uw naam, adresgegevens en leeftijd naar: commande@maria-galland.be De kosten bedragen € 75,- per persoon. U ontvangt een e-mailbericht van ons met het verzoek om dat bedrag over te maken op onze rekening. Na ontvangst van de betaling krijgt u een definitieve bevestiging van uw deelname, inclusief het programma en een routebeschrijving.