Melania’s kerstwensen

Melania’s kerstwensen

Toen Melania afgelopen week een bezoek bracht aan het Children’s National Hospital in Washington, mochten de kinderen aldaar haar ‘interviewen’. En daar kwamen verrassende antwoorden uit.

Eigenlijk kwam ze er om voor te lezen, wat ze overigens ook deed. Uit haar favoriete kerstboek The Polar Express. En toen begon het vragenmomentje. Op de vraag van een tienjarig jongetje waar ze, waar ook ter wereld, de kerstdagen zou willen vieren, antwoordde Melania: ‘Op een onbewoond, tropisch eiland, met mijn familie.’ Ver weg van de drukte en gekte van het over the top kerstige Witte Huis kortom.

Melania’s kerstwensen

Wat de kinderen, en daarmee de wereld, verder te weten kwamen over Melania’s kerstdagen? Haar lievelingsnummer is Oh, Holy Night, Trump-traditie is een familiediner en daana naar de Nachtmis, of naar de Kerstmis op Eerste Kerstdag en dan weer een familiediner. En cadeautjes uitpakken. Maar bovenal: sámen zijn. Dat is voor Melania het allerbelangrijkst. Wat ze met kerst het liefste eet? ‘Iets gezonds. En niet te veel. Dan voel je je daarna veel beter.’ En wat staat er dit jaar op haar wensenlijstje? ‘Ik heb de Kerstman gevraagd om wereldvrede, gezondheid, liefde en vriendelijkheid.’ Het perfecte antwoord van een First Lady.