Online veiling: fotoshoot voor 6 vriendinnen

Online veiling: fotoshoot voor 6 vriendinnen

Care For Life

Is een organisatie die zich in zet voor kinderen die chronisch, terminaal, ongeneeslijk ziek en gehandicapt zijn. Care For Life laat mooie wensen uitkomen en biedt steun op medisch en educatief vlak.

Veiling

Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van de organisatie is er een online veiling gelanceerd op www.careforlife.nl met hele mooie veilingitems. Alle items zijn 100% gesponsord en alle opbrengsten komen ten goede aan het goede doel.

Vrijdag 10 juni 2016

Fotoshoot

Een waanzinnige veilingitem gaat online in de veiling. Een glamour fotoshoot voor maximaal 6 vriendinnen door fotograaf Hans Petersen. Hans fotografeerde o.a. voor Beau Monde, Playboy en FHM en heeft menig bekend Nederland voor zijn lens gehad. Hij fotografeerde Lieke van Lexmond, Yolanthe Sneijder-Cabau, Katja Schuurman en Micky Hoogendijk.

De kleding wordt verzorgd door LaDress, visagie door PUPA Milano en het decor van de fotoshoot is de relaxte Beachclub Far Out te Zandvoort.

Bekijk de volledige veiling hier.

De missie en doelstelling van Care For Life

Care For Life streeft ernaar om het leed te verzachten van chronisch, levensbedreigend, terminaal zieke of gehandicapte kinderen tussen de 0 en 16 jaar. Wij vinden dat ieder kind zou moeten genieten van een zorgeloze jeugd. Helaas is dit niet voor alle kinderen vanzelfsprekend; een ziekte, aandoening of handicap brengt namelijk veel zorgen met zich mee.

Drie Pijlers

De hulp die Care For Life biedt is gericht op het bieden van extra medische zorg en hulpmiddelen, educatieve ondersteuning of het uit laten komen van mooie wensen zodat het kind weer even kind kan zijn. Of het nu gaat om hulp bij genezing, (bij-) scholing of het creëren van een aangepaste leefomgeving. Care For Life bekijkt per aanvraag in hoeverre de wens uitvoerbaar is.