• Cultuur

Extra concerten van André Rieu in 2021

Door Ella Vermeulen
Extra concerten van André Rieu in 2021

De kaartverkoop begint morgen!

Goed nieuws voor de liefhebbers van een walsje of tien en een verrukkelijke dosis romantiek, edelkitsch en showmanship! De reeks optredens van André Rieu (71) en het Johan Strauss Orkest op het Vrijthof wordt met twee shows uitgebreid. Dat maakte de Limburgse violist vandaag bekend. Ook op 23 en 24 juli 2021 staat hij op het bekende plein in Maastricht. Dus mocht je achter het net hebben gevist, dit is je kans. 

Extra concerten van André Rieu in 2021

André heeft sinds maart geen concert meer kunnen geven en kijkt daarom extra uit naar de optredens die volgend jaar op de planning staan. "Ik denk dat we hoop, vreugde en muziek in ons leven nu meer dan ooit nodig hebben. Daarom ben ik heel blij vandaag twee extra concerten op het Vrijthof aan te kunnen kondigen", laat hij weten.

Extra concerten van André Rieu in 2021

In totaal staat de maestro volgend jaar juli veertien keer op het Vrijthof. Hij begint zijn concertreeks op 1 juli en treedt dan achtereenvolgens iedere dag tot en met 4 juli op. Daarna staat hij van 8 tot en met 11 juli op de bühne om daar vervolgens van 15 tot en met 18 juli weer terug te keren. Op 23 en 24 juli geeft hij dus voorlopig zijn laatste shows.

Extra concerten van André Rieu in 2021

Tickets voor de nieuwe data gaan vrijdagmiddag 6 november 2020 in de verkoop. André: "We kunnen het nauwelijks afwachten om komende zomer in Maastricht samen met onze fans uit de hele wereld het leven weer te vieren, met liefde en veel muziek!" En nu maar hopen dat we te zijner tijd dat stomme virus onder controle hebben. Alles walzer!

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in