Courteney Cox is een échte Monica (zie haar keukenla!)

Courteney Cox is een échte Monica (zie haar keukenla!)

Ze speelt niet alleen een überperfectionist in Friends.

Een van de grappigste (en voor velen pijnlijk herkenbare) dingen in Friends is het perfectionisme van Monica, gespeeld door Courteney Cox.

Monica vindt dat er slechts één manier is om toiletpapier te vouwen en doppen terug op markers te zetten, en 'houdt van de tafel mooi dekken en dan met een bordje op de bank eten om die tafel mooi te laten,' aldus Cox.

Die in het echt ook nogal netjes en een absolute Clean Queen is, getuige een recente Instagram post, waarmee ze haar volgens oproept hun inner Monica te delen. Bij het opentrekken van haarkeukenladen blijkt ze voor elk stuk bestek (kaasschaaf, taartmes, meloenballetjesmaker, kurkentrekker) een eigen mal te hebben waar ze precies inpassen #goals.

De kruiden staan in identieke doosjes in het gelid (mét een etiket, uiteraard) en haar pantry is ook tot in de puntjes verzorgd. "Sta ik hier alleen in?" vraagt ze zich af.

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in