Brooke Shields als first lady?

Brooke Shields als first lady?

Brooke Shields en Donald Trump, seriously? Ja hoor, Trump heeft ooit een versierpoging gedaan, verklapte de actrice deze week.

Gisteren stond ze te stralen op de New Yorkse première van haar nieuwe film Daisy Winters. De 52-jarige Brooke Shields blijft prachtig. Tijdens de tv-show Watch what happens live eerder deze week had ze een lekker verhaal. Uit de oude doos, dat wel, maar juicy!

Shields vertelde dat ze ooit – we praten eind jaren negentig – is benaderd door Donald Trump. Zoals te verwachten valt van Trump was de boodschap van de toenmalige zakenman duidelijk en wond hij er geen doekjes om. Brooke: “Hij was nog niet zo lang gescheiden en belde me op de filmset. Hij zei: ‘Ik vind echt dat wij moeten daten, want jij bent Amerika’s sweetheart en ik ben Amerika’s rijkste man, en de mensen zouden er van smullen.’" Geen haar op mijn hoofd, wist de actrice. "Mijn reactie? ‘Ik heb een vriend, ik denk niet dat hij er blij mee zal zijn.’”

Brooke Shields als first lady?
Liefde op het eerste gezicht? Nou nee...

Brooke was kort daarvoor gescheiden van tennisser Andre Agassi en Trump van Marla Maples. Beide publieke scheidingen. De vriend over wie ze toen sprak was Chris Henchy, die haar man werd en de vader van haar twee dochters. Trump kreeg een relatie met model Melania Kraus, inderdaad, de first lady van Amerika...