DAG 3 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!

 DAG 3 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!

Win kaarten voor de filmmusical Cats! 

Vanaf 26 december als film in de bioscoop: CATS. Een vernieuwende filmbewerking van de wereldberoemde Andre Lloyd Webber-musical. Oscarwinnaar en regisseur Tom Hooper (The King’s Speech, Les Misérables, The Danish Girl) maakt gebruik van nieuwe technologie om zijn castleden te transformeren. Oooh, it's beginning to look a lot like Christmas! CATS is één van de langstlopende shows in zowel de geschiedenis van het Londense West End als van Broadway. CATS beleefde haar wereldpremière in 1981 in het New London Theatre, waar het uiteindelijk een recordaantal van 21 jaar gespeeld heeft met in totaal bijna 9000 voorstellingen. Deze baanbrekende productie die gebaseerd is op T.S. Eliots “Old Possum’s Book of Practical Cats” won onder meer een Olivier en een Evening Standard Award voor Beste Musical. In 1983 won de Broadway-uitvoering van deze productie maar liefst zeven Tony Awards, waaronder die van Best Musical. Deze buitengewone productie liep in totaal 18 jaar. 

 DAG 3 VAN NOUVEAU’S GREAT X-MAS GIVE-AWAY!
Een film met een sterrencast bestaande uit o.a. James Corden, Dame Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson en Francesca Hayward. Perfect uitje voor in de kerstvakantie!

Doe mee & win!Nouveau mag 4 x 2 kaarten en de enige echte CATS-tas weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ga jij naar deze topfilm. Deze winactie is gesloten!