Sussex: bizarre twist in Finding Freedom

Sussex: bizarre twist in Finding Freedom

Oeps, even niet opgelet? 

Prins Harry en hertogin Meghan zijn druk bezig hun nieuwe leven buiten het Koninklijk Huis vorm te geven. Soms gaat dat goed...

... aardig van hen om als vrijwilligers maaltijden uit te delen aan nooddruftige bewoners van Beverly Hills, bijvoorbeeld.

Sussex: bizarre twist in Finding Freedom

En soms gaat het ook mis. Het stel is zo boos op de Britse tabloids, dat ze met vier kranten, waaronder The Sun, niet meer praten. De Mail on Sunday hebben ze zelfs voor de rechter gesleept omdat ze zich onheus bejegend voelen. De rechter heeft inmiddels het grootste deel van de claims verworpen, dus dat is een tegenvaller voor het stel.

Sussex: bizarre twist in Finding Freedom

Maar er is meer: Finding Freedom, de biografie waar ze hun medewerking aan verlenen (een van de schrijvers, Omid Scobie, is hun grootste fan – daar valt geen kritische noot van te verwachten), wordt uitgegeven door Day Street Books. Dat is eigendom van Harper Collins, dat weer eigendom is van Rupert Murdoch's News Corp, tevens eigenaar van… The Sun. Met de principes van het stel blijkt het dus best mee te vallen, als er geld mee te verdienen is.

Verder nog nieuws over de Sussex'jes? Ja, er komt een nieuwe film over het stel. Na 'Harry & Meghan: A Royal Romance' en 'Harry & Meghan: Becoming Royal' werkt Lifetime nu aan 'Harry & Meghan: Escaping the Palace'. Thema van de film is 'de problemen van jonge ouders en de unieke uitdagingen die horen bij deel uitmaken van de koninklijke familie, die ertoe hebben geleid dat ze voor een nieuw leven op hun eigen voorwaarden hebben gekozen.' De cast is nog niet rond, maar het ligt niet voor de hand dat Meghan zichzelf gaat spelen (hoewel dat de stunt van de eeuw zou zijn!). 

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in