• Royalty

Royal wedding-bloopers van de Windsors

Royal wedding-bloopers van de Windsors

Hopelijk voor Meghan en Harry gaat het zaterdag allemaal soepeltjes, maar de Britse royals hebben nou niet direct de reputatie probleemvrije bruiloften te hebben. Dit ging er allemaal mis.

Bij Elizabeth en Philip:De Fringe-tiara van koningin Elizabeth sneuvelde de ochtend van haar bruiloft, in handen van haar kapster. Met spoed werd de tiara naar de royal jeweler gehaast, die ‘m nog op kon lappen voor het moment suprême.

Bij Charles en Diana:Alsof het een voorteken was ging er van alles mis bij het jawoord van Charles en Diana. Hij versprak zich tijdens de geloften, en zij haalde zijn namen door elkaar (en beloofde trouw aan Philip Charles, in plaats van aan Charles Philip. Daarnaast kwam haar jurk ontzettend gekreukeld de koets uit.

Royal wedding-bloopers van de Windsors

Bij Will en Kate:We hebben er niets van gemerkt, maar prins William was tijdens zijn trouwdag doodmoe. Hij sliep de nacht voor zijn grote dag maar een half uurtje. Door de zenuwen natuurlijk, maar ook door wilde fans buiten Kensington Palace. “Ze hebben de hele nacht staan zingen en juichen”, zei William er achteraf over. Gelukkig slaagde hij erin niet weg te dommelen (zoals hieronder tijdens een herdenkingsbijeenkomst vlak na de geboorte van prins Louis).

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in