Royal hotspot: Soho Farmhouse

Royal hotspot: Soho Farmhouse

Zin om er even helemaal tussenuit te gaan op het Engelse platteland, en óók nog een royal te ontmoeten? Dan is Soho Farmhouse de ultieme vakantiebestemming.

Meghan Markle vierde er onlangs haar vrijgezellenweekend. En trok er toen ze nog in het geniep met prins Harry aan het daten was regelmatig naar toe voor een weekendje weg. Ze is niet de enige: menig celebrity is dól op Soho Farmhouse, in Oxfordshire.

De Clooneys sliepen er bijvoorbeeld ook al eens. Net als eigenlijk elke Britse ster. De reden laat zich aanwijzen: Soho Farmhouse is onderdeel van Soho House: chique accommodaties waar je veelal een (duur) lidmaatschap voor nodig hebt.

Toch kunnen ook gewone stervelingen een kamer of huisje boeken op het platteland. Kosten: tussen de 330 en 725 pond per nacht. Voor die prijs krijg je wel een prachtig zwembad, wellnessfaciliteiten, een sushirestaurant, een helikopterlandplaats en gratis gebruik van de fietsen van het resort. En de kans om aan het avondeten te zitten met Meghan en Harry dus.

Gelukkig kunnen we via Instagram gratis binnenkijken.