• Royalty

Royal BFF's: hechte koninklijke banden

Royal BFF's: hechte koninklijke banden

Soms is het zó fijn: een vriend(in) die je leven echt begrijpt.

Royals, ze leven een wonderlijk leven. Met unieke uitdagingen en voorrechten die echt niet iedereen zomaar zal begrijpen. Geen wonder dus dat de royals vaak hecht bevriend raken met andere royalty. Zoals deze koninklijke BFF's.

Victoria en Mette-Marit

Royal BFF's: hechte koninklijke banden

De kroonprinsessen van Zweden en Noorwegen zijn al hecht sinds Mette-Marit bij Haakon is. Victoria zou haar geholpen hebben het royalleven te navigeren, Mette-Marit was er voor goede raad over het moederschap. En mannendeel: ach, dat moet voor de gelegenheid óók gewoon kunnen.

Máxima en Mathilde

Royal BFF's: hechte koninklijke banden

De twee koninginnen leerden elkaar in het jaar 2000 kennen, toen Máxima in Brussel ging wonen om Nederlands te leren. Mathilde was toen net de kroonprinses van België geworden, en nodigde Máx uit voor de lunch. Mathilde is nu de peettante van prinses Alexia), werd in hetzelfde jaar als Máxima koningin, en ze delen natuurlijk een liefde voor Belgische mode.

Margrethe en Sonja

Royal BFF's: hechte koninklijke banden

De koninginnen van Denemarken en Noorwegen zijn al ruim vijftig jaar hecht bevriend. Ze gingen altijd samen skiën in Noorwegen, en zomeren ook vaak een paar dagen samen in Frankrijk. Hun gedeelde passie: kunst.

Amalia en Christian

De Oranjes zijn hecht met Frederik en Mary van Denemarken, en hun troonopvolgers zijn dat óók. Ze zouden vooral op apps als Tiktok en Musically contact hebben, en als hun ouders afspreken ook face to face. Een leuk bondgenootschap voor de toekomst.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in