Prins Nikolai 'net niet naakt' voor modellenklus

Prins Nikolai 'net niet naakt' voor modellenklus

Koningin Margrethe stak er een stokje voor.

Modern royalprobleem: de royal (klein)kinderen leven hun levens op social media en kiezen in hun carrières ook een stuk vrijer dan hun voorouders. En ja, dat botst wel eens.

Zo zagen wij in Nederland gravinfluencer Eloise vloekend en tierend in het programma Het Jachtseizoen, iets waar prinses Beatrix toch wel een beetje van geschrokken schijnt te zijn. Spotten TikTok-fans prinses Alexia al meermalen rokend en zingend op het platform. En hebben ze in de Deense gelederen een heuse modelprins.

Prins Nikolai 'net niet naakt' voor modellenklus

Een modemodel, wel te verstaan, niet een model-royal. Prins Nikolai (22), de oudste zoon van prins Joachim en zijn ex-vrouw Alexandra, timmert alweer een paar jaar aan de weg als model. Op de catwalk...

Prins Nikolai 'net niet naakt' voor modellenklus

...maar natuurlijk soms ook in de vorm van een fotoshoot of campagne. En tja, dan is er aan een ontbloot bovenlijf niet te ontkomen als mannelijk model.

De zevende in de lijn der Deense troonopvolging zou volgens insiders tot op de billen bloot gaan in een nieuwe campagne van hotelketen Raffles. Hij zou daar onder de douche springen. Maar zo onthulde regisseur Peter Greenaway over de klus: "Zijn grootmoeder zou dat niet leuk hebben gevonden."

Dus bleef het bij een redelijk kuis zwembadmomentje voor de prins.

De royal-lover kan trouwens sowieso heel wat bekende koppen spotten in de campagne van Raffles. Er werd een hele rits minor royals bereid gevonden om zich in te laten vliegen en voor de camera's in de watten te leggen. Catharina von Habsburg van Oostenrijk en haar moeder Anna Gabriele en prinses Maria-Olympia van Griekenland zijn ook te zien in de campagne.

Je zou er spontaan een weekendje weg van boeken. Binnenkort dan.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in