Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Hussein onthult: 'Mijn moeder is weken geleden al begonnen met babyspullen shoppen'

Koningin Rania, oftewel trotse oma in spé, kan niet wachten om haar kleinkind te ontmoeten.

Hussein rania babyspullen

Afgelopen april kondigde prins Hussein en zijn echtgenote, prinses Rajwa het geweldige nieuws aan dat de twee in verwachting zijn van hun eerste kind. Wie nét zo enthousiast is als de aanstaande ouders? Koningin Rania natuurlijk! Zo onthulde Hussein recent dat zijn moeder de taak van oma al héél erg serieus neemt.

Babyshoppen

"Mijn moeder is weken geleden al begonnen met winkelen voor babyspullen", vertelt hij in een interview met Al Aribiya. Hij voegde daar nog aan toe: "Hopelijk wordt het een prachtige fase in ons leven."

Al eerder liet Hussein weten 'erg enthousiast' te zijn over deze nieuwe fase. "Alles zal zeker gaan veranderen met kinderen. Ik weet niet wat ik kan verwachten, maar wij zijn samen met onze families hartstikke blij." Ook gaf hij in datzelfde interview aan dat hij er alles aan zal doen om zijn kind 'dezelfde aandacht te geven die mijn familie mij gaf'. Wat mooi!

Hussein en Rajwa trouwden in juni 2023, een herinnering waar hij nog steeds uren over door kan praten. "Het is een grote zegen dat ik mijn levenspartner heb gevonden", deelde hij trots. "Mijn huwelijk heeft me echt geholpen om relaxter te worden. Rajwa is kalm, makkelijk in de omgang en grappig." Ahw!

Trotse oma

Ook koningin Rania kan niet wachten om haar kleinkind te ontmoeten. Zo deelde ze eerder: "Ik wil niets liever dan een leuke oma zijn. Ik zei altijd dat mijn favoriete titel die van mama is, maar ik denk dat dat al gauw zal veranderen naar 'taeta'", aldus een trotse oma in spé. "Dat is het Arabische woord voor oma. Mijn doel is om een leuke, lieve en ondernemende oma te zijn. We hebben er in het Arabisch een gezegde voor: geen enkel persoon is ons dierbaarder dan onze kinderen en kleinkinderen. Ik heb er enorm veel zin in om in de toekomst baby's in mijn leven te hebben."

Royalty
  • Honey Nine
  • NL Beeld