Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hier shop je het geweldige jasje van prinses Sofía

En hij is nog betaalbaar ook!

jasje sofia

Van tijd tot tijd kunnen we ons vergapen aan de prachtige outfits van celebs. Maar helaas, niet alle items die de sterren dragen vallen binnen ons budget. Gelukkig kunnen we ook bij het Spaanse koningshuis afkijken voor inspiratie. En daarvoor hoeven we niet eens altijd diep in de buidel te tasten. De Spaanse royals zijn namelijk niet vies van een outfit van Zara of Mango! Laten die prijzen nu eens mooi binnen ons budget vallen. Het laatste item dat op onze wishlist staat, hebben we gespot bij prinses Sofía.

Het perfecte jasje

Ons oog viel namelijk op het stijlvolle jasje dat prinses Sofía droeg tijdens de laatste shoot van het koningshuis. We keken eens goed naar de foto's en kwamen tot de conclusie dat dit jasje een echte musthave is. De mooie witte kleur met contrasterend randje maakt het een tijdloos item. Dankzij de lange mouwen is het jasje ook perfect geschikt voor frissere zomerdagen, en de decoratieve zakjes op de voorkant voorzien het jasje een leuk extra detail. De prinses combineerde het tijdens de shoot met een mooie spijkerbroek en een donkere top, en maakte haar outfit helemaal af met dit jasje.

Zoals je merkt werden we helemaal enthousiast, maar toch waren we een beetje huiverig voor de prijs. Welk prijzig designermerk had de prinses voor de shoot uit de kast getrokken? We gingen eens goed op onderzoek uit. En wat bleek? Deze parel is gewoon van Mango!

Daar gaat je hart toch sneller van kloppen? Op dit moment is het tweedjasje nog verkrijgbaar in alle maten via de webshop van Mango. Maar wees er snel bij, want het zou ons niets verbazen als dit tijdloze item binnen no-time is uitverkocht. Je shopt het jasje voor een mooie prijs van €69,99 via dit linkje. Happy shopping!

Royalty
  • All Thins Amalia, Mango
  • NL Beeld