Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Rania haar grootste wens wordt eindelijk werkelijkheid

'Ik heb enorm veel zin om in de toekomst baby's in mijn leven te hebben', aldus een trotse oma in spé.

rania grootste wens

Begin deze maand kondigde prins Hussein en prinses Rajwa van Jordanië het geweldige nieuws aan dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Met dit heugelijke bericht komt dan ook eindelijk de langverwachte droom van koningin Rania uit, zo onthulde ze recent aan Good Morning America.

Leuke, lieve oma

"Ik wil niets liever dan een leuke oma zijn. Ik zei altijd dat mijn favoriete titel die van mama is, maar ik denk dat dat al gauw zal veranderen naar 'taeta'", aldus een trotse oma in spé. "Dat is het Arabische woord voor oma. Mijn doel is om een leuke, lieve en ondernemende oma te zijn. We hebben er in het Arabisch een gezegde voor: Geen enkel persoon is ons dierbaarder dan onze kinderen en kleinkinderen. Ik heb er enorm zin in om in de toekomst baby's in mijn leven te hebben."

De cherry on top

Afgelopen zomer stapten kroonprins Hussein en Rajwa – onder toeziend oog van menig royal gast – in het huwelijksbootje. De twee hebben hun liefde nu bekroond met een baby, want Rajwa is in verwachting! Het Hasjemitische Hof had eerder deze maand dan ook een statement naar buiten gebracht om het leuke nieuws te vermelden. "Het Koninklijke Hasjemitische Hof is verheugd aan te kondigen dat Hunne Koninklijke Hoogheden Kroonprins Al Hussein bin Abdullah II en Prinses Rajwa Al Hussein deze zomer hun eerste baby verwachten."

De blijde verwachting van prins Hussein en prinses Rajwa is de cherry on top op hun huwelijk, dat zich vorig jaar met de nodige pracht en praal voltrok. Met een kleine, intieme ceremonie en een daaropvolgend knalfeest te midden van een overduidelijk dolverliefd koppel.

Prinses Rajwa zelf zag er op haar grote dag adembenemend uit in een gedrapeerde satijnen jurk van Elie Saab. De verliefde blikken die er tussen haar en prins Hussein werden uitgewisseld maakten de dag meer dan compleet. Dat het met die liefde wel goed zit, blijkt nu opnieuw!

Royalty
  • Story, Nouveau archief
  • NL Beeld