• Royalty

Modeprinses: Charlene

Modeprinses: Charlene

Wie is de ultieme modeprinses? Nouveau zette de tien meest originele moderoyals van door de jaren heen op een rij, op zoek naar de absolute nummer één. Vandaag: een relatieve mode-beginner.

In onze zoektocht naar de ultieme modeprinses zijn we aanbeland bij onze nummer drie: prinses Charlene van Monaco (39).

Modeprinses: Charlene
Modeprinses: Charlene

Mode en Charlene, aanvankelijk was het geen geweldige combinatie. Toen de Olympisch zwemster aankwam in Monaco, had ze er nog geen kaas van gegeten. Ze maakte de nodige glijers, maar draaide langzaam bij en wist zich in de laatste jaren te ontpoppen tot een modeprinses om u tegen te zeggen.

Modeprinses: Charlene

Ze had ook alle ingrediënten in huis om een hele grote te worden: dat prachtige atletische lichaam, die prachtige jukbeenderen… Niet elke prinses kan de strenge looks van Akris en Armani hebben, maar Charlene draagt ze als geen ander. En wint zo menig modehart. Dat belooft nog wat, voor de toekomst.

Modeprinses: Charlene
Modeprinses: Charlene

De top tien tot zover:10: Maria-Olympia van Griekenland9: Madeleine van Zweden8: Elisabeth Von Thurn und Taxis7: Michael of Kent6: Ira von Fürstenberg5: Deena Aljuhani Abdulaziz4: Charlotte Casiraghi3: Charlene van Monaco