Mode-royal India (4): met de paplepel

Mode-royal India (4): met de paplepel

Geen royal family zó modebewust als de Monegasken. En dat zit er kennelijk al vroeg in: India, de vierjarige dochter van Andrea Casiraghi en zijn vrouw Tatiana maakte deze maand zelfs al haar front row-debuut!

De dochter van Andrea en Tatiana, en dus de kleindochter van Caroline van Monaco, werd in september samen met mama front row gefotografeerd bij de show van Emilia Wickstead op London Fashion Week. En dat is niet eens haar eerste modewapenfeit. 

Front row darling!

De mini-royal schitterde ruim twee jaar geleden al in haar eerste Dior-campagne. Voor Dior Baby welteverstaan, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Haar mooie moeder Tatiana poseerde toen ook gezellig mee.

En ze mag dan nog maar vier jaar oud zijn, het is wel duidelijk dat India zo haar kleedwensen heeft als ze als lid van de royal family ten tonele moet verschijnen. Keer op keer heeft ze de leukste outfitjes aan. En iets zegt ons dat mama wat dat betreft niet helemaal in haar eentje de dienst uitmaakt. Dat belooft nog wat.

Mode-royal India (4): met de paplepel

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in