Máxima: van Huis ten Bosch naar Huis ten Bos

Máxima: van Huis ten Bosch naar Huis ten Bos

Máxima steekt de horeca een hart onder de riem.

Koningin Máxima maakte vandaag de tocht van Huis ten Bosch naar, euh, Huis ten Bos. Ze ging in het Noord-Brabantse Geertruidenberg op bezoek bij verschillende horecaondernemingen die het zwaar hebben in de coronacrisis.

Zo ook Café Huis ten Bos, waar ze zelf toch ook om zal hebben gegniffeld. Als een vis in het water. 

Máxima: van Huis ten Bosch naar Huis ten Bos

Voor de gelegenheid trok HM een chique zwarte cape uit de kast en een hele rits zwarte accessoires. #moody

Majesteit maakte een wandelingetje door het centrum van de stad en bracht een bezoek aan restaurant en kookstudio Koken aan de Markt, haar stamkroeg Huis ten Bos en de evenementenlocatie Fort Sint Gertrudis.

Heel erg Game of Thrones dit

Máxima: van Huis ten Bosch naar Huis ten Bos

Daar sprak ze met horecaondernemers over de impact die de pandemie (en de verlengde avondlockdown die ook de rest van de decembermaand buitenspel zet) heeft op hun bedrijven en hun persoonlijke situatie. Er werd ook gepraat over creatieve initiatieven om ook in coronatijd omzet te genereren als horecabedrijf.

Máxima: van Huis ten Bosch naar Huis ten Bos

Of we Máxima na vandaag nog weer zien voor de kerstvakantie is maar de vraag. De koninklijke agenda is tot half januari leeg, en ze zal lekker veel thuis willen zijn bij haar meiden nu die alle drie weer thuis zijn. Al begint voor Ariane de kerstvakantie net als voor alle scholieren pas op vrijdag 24 december en stond ook dit dagje Geertruidenberg niet op de agenda, dus je weet maar nooit.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in