Máxima's moeder lockdownt met de Oranjes

Máxima's moeder lockdownt met de Oranjes

De geruchten gaan al veel langer dat Maria del Carmen haar intrek heeft genomen in Huis ten Bosch. Nu is in elk geval duidelijk dat ze de coronacrisis bij haar dochter, schoonzoon en kleindochters doorbrengt.

Ons koningspaar heeft een extra huisgenoot tijdens de coronacrisis: op de zonnige zondag werden koningin Máxima en haar moeder Maria samen wandelend rondom Huis ten Bosch gespot.

Hartstikke fijn natuurlijk voor Willem-Alexander en Máxima, die nog behoorlijk doorwerken gedurende de lockdown. En hun drie meiden natuurlijk, die stapelgek zijn op hun oma en haar er ook maar wat graag bij hebben.

Maria, hier op Prinsjesdag 2018 met Máxima's broer Juan

Máxima's moeder lockdownt met de Oranjes

Eigen plekje

Verhalen dat Maria del Carmen haar eigen kamer/vleugel/appartement heeft in Huis ten Bosch gaan al veel langer. Zij woonde al die jaren nog in Buenos Aires, maar sinds de dood van Máxima's zusje Inés in 2018 had ze daar geen van haar kinderen meer wonen. Ze werd vaker en vaker op Nederlandse bodem gespot.

Máxima's moeder en toen nog koningin Beatrix bij de doop van Amalia

Máxima's moeder lockdownt met de Oranjes

Zo was ze in december bijvoorbeeld nog bij de musical van kroonprinses Amalia. In februari werd ze samen met Máxima gezien in Buenos Aires, waar Máxima haar moeder volgens gefluister hielp verhuizen voor ze naar Lech vertrok. Of het toen om een definitieve verhuizing naar Nederland ging, is niet bekend.

Wat moet het heerlijk zijn voor moeder en dochter om eindelijk zo dichtbij bij elkaar te zijn in deze tijden.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in