Máxima's H&M-jurk: alle details

Máxima's H&M-jurk: alle details

Majesteit in H&M. Dat was een primeur.

Toen Máxima gisterochtend (dinsdag) aanschoof voor een digitale speech kregen we al een glimp van al dat beige mét opvallende mouw. En ook naar haar middagprogramma droeg Majesteit de jurk, die bij H&M nog volop op voorraad is voor slechts 49,99 euro.

Máxima's H&M-jurk: alle details

Het gaat om een midi-jurk uit de H&M-trendcollectie, gemaakt van katoenen popeline met korte ballonmouwen en een fijne split achter.

Hij is er in Máxima-beige, en in een feestelijke bloemenprint die, eerlijk is eerlijk, Majesteit óók niet had misstaan. Voor elk wat wils dus. Al snappen wij direct dat onze koningin er wél een fijne riem bij wilde hebben.

Kies je kleur...

Máxima's H&M-jurk: alle details
Máxima's H&M-jurk: alle details

Máxima vormde een trendy maar polariserend plaatje: dit lookje is duidelijk niet voor iedereen. Gelukkig lijkt Máxima zich er heel prettig in te voelen.

Máxima's H&M-jurk: alle details

En kunnen we ons voorstellen dat ze de andere print óók gewoon heeft aangeschaft. Immers kan ze wel wat, met een goede bloemenprint. En bij de H&M is het fijn budgetshoppen. Iets waar onze koningin zeer zeker niet op tegen is (zo komt ze onder andere regelmatig bij de Zara), alleen deed zij dat zelf nog niet eerder bij H&M (in elk geval niet voor in het openbaar gedragen lookjes). Al shopte ze er wél deze oorbellen.

De meiden zagen we al wél eens in een H&M'etje, net als andere royals trouwens. Meghan Markle was fan van hun zwangerschapscollectie en de (toch Zweedse) kroonprinses Victoria is goede vrienden met de grote baas van de modegigant en wordt ook regelmatig in een 'Hennes' gezien.

Beeld: PPE Agency/H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in