Máxima heerlijk casual in Utrecht

Máxima heerlijk casual in Utrecht

Na een gezellige date met Beatrix moest koningin Máxima vanochtend (dinsdag) alweer vroeg op pad: ze meldde zich in Utrecht om de Pensioen3Daagse te openen.

Die driedaagse is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken, waar Máxima erevoorzitter van is. Naast haar expertise verleent ze ook graag haar diensten aan de organisatie. Dus was zij de officiële 'opener' van de feestelijkheden.

Máxima heerlijk casual in Utrecht

Daarvoor trok ze een cosy grijze trui (die wij ook willen, je leest er morgen meer over op Nouveau.nl!) en een gele pantalon uit de kast: lekker ongedwongen. En dan had ze er ook nog een matching jas bij, die we buiten zagen.

Máxima heerlijk casual in Utrecht

Van 5 tot en met 7 november worden door het hele land activiteiten georganiseerd om werknemers, consumenten en deelnemers te informeren over hun pensioen. Doel is om mensen zicht te geven op hun pensioen, zodat ze waar nodig actie kunnen ondernemen. Ook de vergroting van financiële zelfredzaamheid van vrouwen staat centraal, een paradepaardje van onze koningin natuurlijk.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in