Máxima en Amalia steunen oma Zorreguieta

Máxima en Amalia steunen oma Zorreguieta

Voor het oog van de camera’s zet Máxima gewoon weer haar charmante glimlach op, maar achter gesloten deuren zit onze koningin nog middenin de rouwverwerking van het verlies van haar vader. Afgelopen weekend vlogen koningin Máxima en prinses Amalia samen naar Argentinië om Máxima’s rouwende moeder Maria del Carmen te ondersteunen.

Het familiebezoek was in Nederland niet bekendgemaakt, maar in het Argentijnse blad Caras doken dinsdag foto’s op van de koningin en haar oudste dochter in Buenos Aires. Volgens Caras arriveerden de Hollandse royals zaterdag per KLM vlucht in de Argentijnse hoofdstad en gingen zij maandag alweer naar huis. Het bliksembezoek dat middenin een druk werkschema en het nieuwe schooljaar valt, was volgens de Argentijnse glossy bedoeld om er gewoon even voor oma Zorreguieta, die een hele hechte band zou hebben met haar oudste kleindochter, te kunnen zijn.

Jorge Zorreguieta overleed 8 augustus op 89-jarige leeftijd in Buenos Aires. De vader van de koningin was al een tijd lang ernstig ziek. Willem-Alexander, Máxima en hun drie dochters woonden drie weken geleden allen de begrafenis in Argentinië bij.

Bron: CARAS