Máxima begint feestweek in Claes

Máxima begint feestweek in Claes

Máxima is alvast begonnen met het vieren van haar feestje!

Méér Muziek in de Klas was tien jaar geleden het veertigste verjaardagscadeau van koningin Máxima. Dus viert ze haar verjaardagsweek (bijna dan, komende maandag is het zover) met de muziek, de kinderen, de leraren en de directeuren van dat verbond.

En wie (bijna) jarig is trakteert, dus trakteerde Máxima ons op een oldie but a goodie qua outfit: een Claes Iversen met ingebouwde gouden armbanden (net iets voor onze Majesteit). Het was even geleden, Máxima in een Claes, en wij worden er blij van.

Máxima begint feestweek in Claes

De Golden Girl voelt zich duidelijk al jarig

Máxima begint feestweek in Claes

HM meldde zich vanmiddag in het Groningse Bourtange voor feestelijkheden en om te vieren dat de provinces Groningen, Friesland en Drenthe hartstikke lekker gaan met hun muziekonderwijs. Daar is Majesteit natuurlijk dól op (en zelf ook groot mee geworden). Dus mochten de heupen los.

Máxima begint feestweek in Claes

Onder andere op de accordeonklanken (ze heeft er banden mee, dat weten we) van Gertie Bruin, een optreden van de Drentse singer-songwriter Hannah Mae, een optreden van een Syrisch vluchtelingenkoor uit Groningen en de voor ieder bekende noten van In neie deij, alleen nu niet ten gehore gebracht door De Kast maar door Elske DeWall.

Máxima begint feestweek in Claes

Een muzikale middag die naar meer smaakt.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in