Charlene's verdriet: haar hondje is doodgereden

Charlene's verdriet: haar hondje is doodgereden

Alsof het nog geen rumoerige genoege tijden waren.

Moeilijke tijden voor Charlene van Monaco. Die naast alle ophef over haar huwelijk, de druk om terug te keren naar Monaco en haar pijnlijk klinkende operaties en ingrepen in Zuid-Afrika nu ook nog eens een verlies te verwerken krijgt. Haar chihuahua is gisteren doodgereden, zo laat Charlene zelf weten op Instagram.

De foto is een oudje van vorig kerst en het is niet bekend of Charlene samen met haar hondje in Zuid-Afrika zit, of dat het ongeval is gebeurd in Monaco. Sinds ze na Pasen naar Afrika vloog, heeft ze geen foto's meer gedeeld waar het beestje bij op stond.

Dat doet vermoeden dat ze haar twee geliefde chihuahua's in Monaco achterliet, want normaliter maken de hondjes graag hun opwachting in familiekiekjes, zoals die Charlene, Albert en de tweeling ook plaatsten tijdens hun reünie op Afrikaanse bodem.

Het zal haar terugkeer allemaal niet makkelijker maken. En die lijkt nu toch echt aanstaande: op 16 november vieren ze in Monaco hun Nationale Dag. Het is de verwachting dat de prinses hier ook gewoon als vanouds bij is.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in