Beatrix bestiert weer even het land

Beatrix bestiert weer even het land

Willem-Alexander en Máxima genieten van hun laatste vakantieweekje voor ze zaterdag weer aan de slag gaan. Gelukkig was er in hun afwezigheid een thuisblijvende royal die zich zonder morren opofferde om de familie te vertegenwoordigen: prinses Beatrix.

Vanavond (donderdag) meldt de voormalig koningin zich bij het dansevenement Free to Move. En dat is haar zoveelste uitstapje in deze koningsluwe zomerweken. Opvallend, want normaal gesproken zien we haar zeker geen twee keer per week meer. Ook na het overlijden van haar zus liet ze haar verplichtingen gewoon doorgaan.

Op 15 augustus begon de prinses haar tijdelijke bewind met een bezoek aan een concert van het European Union Youth Orchestra.

Beatrix bestiert weer even het land

Op 24 augustus deed de prinses iets voor zichzelf: ze zat in het publiek bij de Grand Prix Freestyle dressuur op de Europese Kampioenschappen. Privé, maar mooi wel dat we onze oud-koningin dus alwéér zagen.

Beatrix bestiert weer even het land

Op 26 augustus woonde ze de opening bij van de zitting van het Institut de Droit International.

Beatrix bestiert weer even het land

Op 29 augustus meldt ze zich voor een dansvoorstelling. En op 31 augustus slaat prinses Beatrix ter ere van het zeventigjarig bestaan van KWF Kankerbestrijding een speciale munt. Die avond nemen koning Willem-Alexander en koningin Máxima het stokje weer over: zij zijn dan aanwezig bij de start van de viering 75 jaar vrijheid in Terneuzen. 

Heel fijn dat ze terug zijn. Maar we hebben wel genoten van onze oud-koningin deze dagen.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in