Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Babynieuws! Prinses Alexandra en echtgenoot Nicolas verwelkomen eerste kindje

Hoera!

alexandra

De Luxemburgse royals hebben er een kleine telg bij! Prinses Alexandra en haar man Nicolas hebben onlangs hun eerste kindje mogen verwelkomen. En het is een...

Kleinkind

Groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa kunnen hun geluk niet op! Nadat zij in januari dit jaar grootouders waren geworden met de komst van een zoontje voor prins Felix en prinses Claire, is de ooievaar nu opnieuw op bezoek geweest aan het Luxemburgse hof.

Korte boodschap

Met een simpel bericht op sociale media kondigen zij namelijk aan dat prinses Alexandra, de enige dochter van het groothertogelijk paar, gisteren bevallen is. Geen lieve foto's van de kleine meid of beelden rond het kraambed, maar alleen een short but sweet aankondiging van het grote nieuws. Hierin wordt wel meteen de naam van de jongste telg onthuld. En die luidt...

Juist: Victoire! Bij het roze plaatje schrijft het hof: "De Groothertog en Groothertogin hebben het grote plezier om de geboorte van hun kleindochter Victoire aan te kondigen, het eerste kind van hun dochter Alexandra en schoonzoon Nicolas, geboren deze dinsdag, 14 mei, in Parijs."

Daarbij valt er te lezen dat zowel moeder als dochter het goed maken.

Gelukkig gezin

Victoire is de eerste dochter voor de Luxemburgse prinses en haar Nicolas. Zij verloofden zich in november 2022, en in april 2023 stapte het stel in een tweedelige ceremonie in het huwelijksbootje. Eerst vond op 22 april het burgerlijk huwelijk plaats, en op 29 april volgde de dromerige religieuze ceremonie.

Met Charles, François, Amalia, Liam, Balthazar, Gabriel, Noah, en nu dus de kleine Victoire staat de teller voor Henri en Maria Teresa inmiddels op acht kleinkinderen. De kleine Victoire heeft dus volop neven en nichten om zich mee te vermaken te paleize!

En de ervaring met deze eerdere kleinkroost leert dat het vást niet lang zal duren tot de Grande Duchesse de eerste kiekjes met haar kleindochter op Instagram deelt. Nog éven geduld!

Royalty
  • Beau Monde, People
  • NL Beeld