Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stralende prinses Rajwa showt babybuik tijdens koning Abdullah's 25-jarig jubileum

De aanstaande moeder verscheen in vlammend rood. 

Rajwa

Eerder dit jaar maakten kroonprins Hussein en prinses Rajwa het geweldige nieuws bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Een week geleden deelde het Jordaanse koningshuis al een aantal prachtige kiekjes van de zwangere prinses en haar groeiende buik. En ook zondag, tijdens de jubileumviering van koning Abdullah, was haar groeiende babybuik goed te zien in de prachtige, op maat gemaakte jurk die de aanstaande moeder droeg.

Zilveren jubileum

Op 9 juni was er reden voor groot feest in Jordanië. Koning Abdullah stond op die datum namelijk precies 25 jaar aan het hoofd van het Jordaanse koninkrijk. En dat moest natuurlijk gevierd worden! Het Jordaanse hof koos ervoor om ons te trakteren op een prachtige foto van het koningspaar én er vonden een ceremonie en een parade plaats ter gelegenheid van het 25-jarig koningschap van Abdullah.

Hierbij konden kroonprins Hussein en zijn vrouw Rajwa natuurlijk niet ontbreken. Het stel maakte dan ook een glamoureuze verschijning, waarbij Rajwa gehuld ging in een prachtig rode op maat gemaakte jurk. Hierin was haar groeiende babybuik goed te bewonderen.

NL Beeld
NL Beeld
NL Beeld

Eerste publieke verschijning

Het was de eerste keer dat het kroonprinselijk paar naar buiten trad sinds zij het heuglijke nieuws bekendmaakten dat ze deze zomer hun eerste kindje verwachten. De royal vroeg Saoedische ontwerpster Honayda Serafi om haar jurk te ontwerpen voor deze bijzondere gelegenheid. Ondertussen bracht ze met het ontwerp ook een eerbetoon aan Jordanië. In het geometrische borduurwerk waren namelijk de kleuren van de Jordaanse vlag te zien. Daarnaast is er gebruik gemaakt van zilverdraden, vanzelfsprekend als knipoog naar het vijfentwintigste regeringsjaar van haar schoonvader, koning Abdullah.

Officiële foto's

De ceremonie vond slechts enkele dagen plaats nadat het Jordaanse hof een reeks kiekjes van de zwangere prinses deelde. "De eerste officiële foto's van de zwangerschap van prinses Rajwa Al-Hussein, echtgenote van de kroonprins van Jordanië", klonk de caption van het Instagram-bericht op het officiële account van het Jordaanse koningshuis.

Het Jordaanse hof deelde de officiële foto's van de zwangere prinses precies een jaar na het huwelijk van Rajwa en Hussein. Al eerder sprak het stel over het huwelijk. Zo vertelde Hussein dat zijn 'leven ten goede is veranderd na het huwelijk'. "Het is een grote zegen dat ik mijn levenspartner heb gevonden", sprak Hussein. "Het huwelijk heeft me geholpen om wat meer te ontspannen. Rajwa is kalm, makkelijk in de omgang en grappig."

Royalty
  • Hello! Magazine, Nouveau archief
  • NL Beeld