Albert op date met dochter

Albert op date met dochter

Wie was toch die mooie blondine aan de arm van prins Albert in Beverly Hills, vroegen veel Amerikanen zich af? Nou, zijn dochter Jazmin dus.

De Monegaskische prins kreeg in het Palazzo di Amore in Beverly Hills een Lifetime Achievement Award uitgereikt door Chopard, voor zijn filantropie. Nou zijn we wel gewend dat Charlene (en de tweeling) niet meevliegen voor dit soort evenementen, maar verscheen Albert dus ook niet solo op de blauwe loper.

Albert op date met dochter

Gefluister

Maar aan de arm van een voor velen onbekende blondine. Gelukkig verstomde het gefluister al snel toen bleek dat Albert niet terug was gevallen op zijn oude voorliefde voor modellen, maar zijn dochter mee had genomen.

Jazmin Grimaldi dus, jarenlang een geheim buitenechtelijk kind, maar sinds 2006 erkend en omarmd door Albert. Zij heeft wel wat met het hele showbizzwereldje: ze zingt, acteert en heeft een relatie met het neefje van rocker John Mellencamp.

Albert op date met dochter

Dus vloog ze van New York naar LA om even schouder aan schouder te staan met de A-listers bij de prijsuitreiking, onder wie Uma Thurman en Sharon Stone. Of de twee ook nog een Oscar-afterparty meepakten is helaas niet bekend.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in