Martha Stewart: zomericoon

Martha Stewart: zomericoon

78 and thriving!

In de categorie 'dat geeft de burger moed': Martha Stewart (78) die heel zomers en chic poseert in haar zwembad. En er werkelijk fantastisch uitziet.

Niet voor haar leeftijd, maar überhaupt. Met haar geposeerde zwembadfotootje op Instagram zette Martha vorige week de wereld op zijn kop. Wat ziet ze er geweldig uit, in lockdown. En wat zouden wij graag óók zo'n zwembad willen.

Ze nam de foto in haar huis in East Hampton, en zette al haar modellenskills in voor het perfecte plaatje. Waarna iedereen wilde weten wat haar geheim was.

Nou is Martha de beroerdste niet en zette ze haar skincare-regime eerder al op Instagram. Ze doet niet meer aan Botox, zegt ze. En is tegenwoordig vooral dol op cleansers (die van Mario Badescu zijn favoriet), exfoliants en serums. En SPF natuurlijk, altijd SPF.

"Ik ben fan van getinte zonnebrand en lipgloss", zegt ze zelf. "En een masker, twee of drie keer in de week. Als je er eentje kunt krijgen met CBD erin, zou ik dat van harte aanbevelen.

*naar de parfumerie rent*

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in