Dít is het ondeugendste wat premier Theresa May (60) ooit heeft gedaan

Door Martine Schut
Dít is het ondeugendste wat premier Theresa May (60) ooit heeft gedaan

Ja, ook de Britse premier Theresa May heeft weleens dingen gedaan die - volgens haar - echt niet door de beugel kunnen. Wat het ondeugendste ooit is? Dat verklapte ze in een televisie-interview met ITV's Tonight.

De interviewster dacht dat er een enorme onthulling zou komen, want de premier schrok zich rot van de vraag. Maar helaas, het antwoord viel gewoon vies tegen. 'Oh goodness me' en: 'Gosh', stamelde ze. En toen kwam dus de "spannende" bekentenis...

Shocking!"Nou, niemand heeft zicht altijd perfect gedragen toch? Ik moet bekennen dat mijn vrienden en ik vroeger weleens door de graanvelden renden. Daar was de boer op z'n zachtst gezegd niet blij mee kan ik je vertellen."

Bummer...Dat was de schokkende bekentenis dus. Je snapt dat zowel de interviewster als de kijker diep teleurgesteld waren in het antwoord. Dat was duidelijk te zien aan de tweets die in rap tempo verschenen. 'Ah, daar komen al die graancirkels vandaan', zei iemand op Twitter. En: 'Gelukkig zit de politie er bovenop', schreef een ander.