Opening Studio Sheila de Vries op nieuwe locatie

Opening Studio Sheila de Vries op nieuwe locatie

Op zaterdag 10 september 2016 opent Studio Sheila de Vries opnieuw haar deuren, nu op een steenworp afstand van haar vorige locatie. Met winkel, showroom en atelier is zij te vinden op Johannes Verhulststraat in Amsterdam, vlakbij het Vondelpark. In het nieuwe pand toont Sheila twee verdiepingen volop mode. Ook komt ze weer met een prachtige nieuwe collectie voor vrouwen van alle leeftijden die zich in op maat gemaakte kleding elegant willen presenteren.

Shiela de Vries

Eerder toonde zij in haar shows al verhalen over Egypte,

Shiela de Vries
de zijderoute, Japan en Istanbul by night. In haar nieuwe studio vertelt Sheila het verhaal van vandaag. Als altijd tijdloze, maar moderne creaties. Elk stuk past in ieders garderobe en kan op verschillende manieren gedragen worden.

Vanuit haar rijke ervaring geeft Sheila de Vries graag advies aan iedere vrouw die op zoek is naar de perfecte pasvorm. Dit gecombineerd met uitgebreide keuze uit de mooiste nieuwe stoffen die zij op haar reizen verzamelde, garandeert prachtige eigentijdse creaties.

Tijdens de feestelijke opening zal Sheila haar nieuwe collectie presenteren.

Programma:

Ontvangst wordt om 13.30 uur verwacht. Om 14.00 uur zal erg een presentatie plaats vinden van niemand minder dan Nederlands actrice en presentatrice Anouk van Nes. Een kwartier daarna is de officiële opening van de nieuwe Studio. De modeshow zal om 14.30 uur plaatsvinden.

De opening van Studio Sheila de Vries is zaterdag 10 september op locatie Johannes Verhulst straat 156 in Amsterdam.