5 onmisbare fashion-items voor een weekendje weg

5 onmisbare fashion-items voor een weekendje weg

Nouveau’s fashion vlogger Anita Willemars verraste haar man met een culinair weekend weg in Landhuishotel de Bloemenbeek in de Lutte, Twente. Ze laat je zien welke fashion-items altijd in haar weekendtas zitten.

“Een weekendje weg met mijn eigen man, dat komt er bijna nooit van. Ik wilde hem verrassen met een bijzondere ervaring: eten in een Michelinsterrenrestaurant met daarbij een overnachting. Ideaal, want zo hoef je niet na te denken over wie er naar huis rijdt. Pak je je tas met een gezinsweekend wat praktischer in, voor dit weekend samen waren dit mijn vijf onmisbare fashion-items.”

1. Een jurkElke jurk is goed, maar een glittertje of een sexy uitsnijding maakt ‘m wel extra feestelijk. Let op dat hij comfortabel zit. Juist in sterrenrestaurants zit je lang aan tafel. Als je jurk met elke hap wat strakker gaat zitten, dan wordt de stemming er meestal niet beter op.

2. Hoge hakkenKlinkt flauw, maar elke jurk wordt mooier (en sexyer) met een hakje. Je moet er natuurlijk wel op kunnen lopen, maar een groot voordeel van de keuze voor dit weekend is dat het restaurant en het hotel bij elkaar horen, dus na het eten loop je zo naar je kamer.

3. AvondtasMet een klein tasje maak je van een gewone jurk al direct een cocktailjurk. Denk aan Máxima, die met haar kleine tasjes altijd chic oogt. En in dit geval hoeft er alleen een telefoon en de kamersleutel in te passen.

4. Dik vestNa een avondje uit, waarin ik meestal net te veel eet en drink, is een lange wandeling de volgende dag ontzettend fijn. Dus stop ook wat warme en makkelijke kleren in de tas.

5. WandelschoenenEn dan moet je natuurlijk niet je wandelschoenen vergeten. Zeker op het platteland zijn goede schoenen aan te raden, zo kun je lekker het bos in.

Extra tip: Doe altijd een zwempak in je weekendtas. Neemt geen ruimte in en je weet maar nooit waar je terecht komt.

GenotenAnita boekte een aantrekkelijk Kras Culinair arrangement, met een diner in Michelinsterrenrestaurant De Bloemenbeek en een overnachting in het bijbehorende landhuishotel. “Het arrangement omvatte een driegangenmenu, met vooraf drie heerlijke amuses. Veel lokale producten en ook de uitleg bij de gerechten was interessant. Toen ik de smakelijk uitziende kaastrolley zag, hebben we het menu uitgebreid met een kaasplankje. Onze hotelkamer in het landhuishotel was ruim en ‘country style’ ingericht, met prachtig uitzicht op de velden. We hebben in bed de zon zien opkomen.''

Gaan? Boek het Nouveau-arrangement via deze website (al vanaf € 99 p.p.) t/m 31 januari 2018. Het arrangement bestaat uit:

Inclusief- 1x overnachting in 4-sterren Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek- Ontvangst met sprankelend aperitief - 1x 3-gangendiner ''choix de chef'' in restaurant De Bloemenbeek- Gratis upgrade naar een suite - 1x ontbijtbuffet

Niet inbegrepen- Reserveringskosten € 19,50 per boeking- Toeristenbelasting € 1,46 p.p.p.n. 

Kijk voor meer culinaire arrangementen op kras.nl/michelin of bel voor meer informatie naar 088-0885886 (lokaal tarief).

5 onmisbare fashion-items voor een weekendje weg