Winactie: 10 x Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30

Winactie: 10 x Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30

Waarom moeilijk doen als het héél gemakkelijk kan? Dat geldt vanaf nu ook voor de bescherming van je huid tegen de schadelijke effecten van UV-straling en dehydratatie. Met dank aan de razendsnelle totale bescherming van de nieuwe  Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30.

Je kunt niet jong genoeg starten met het gebruiken van een hydraterende, verzorgende en beschermende dagcrème. Talloze onderzoeken hebben inmiddels aangetoond dat je de beste basis voor een ‘ageless’ huid op jonge leeftijd creëert.

Denken dat je pas bij 40-up hoeft te beginnen, is niet meer van deze tijd.

Recent onderzoek toont aan dat de invloed van buitenaf door UV-straling en gebrekkige hydratatie een grotere rol spelen bij het verouderen van de huid dan de genetische aanleg.

Ook beschermend als de zon niet schijnt

Heel vrouwen denken dat ze geen UVbescherming nodig hebben, wanneer de zon niet schijnt. Maar ook als de zon niet schijnt, kan er veel UV-straling zijn. Daarom is het superverstandig om het hele jaar door een dagcrème met SPF te gebruiken.

Nog zo’n onjuiste aanname: Producten met een hoge SPF zijn vettig en laten de huid niet of amper ademen.

Er zit zeker een kern van waarheid in. Maar dat risico loop je niet bij het gebruiken van de nieuwe Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30 omdat deze dagcrème enorm licht aanvoelt!

Winactie: 10 x Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30

Om het onaangenaam vettige en ‘zware’ SPF-gevoel te elimineren, ontwikkelden wetenschappers van Olaz een sterk verbeterd zonfilter systeem. Hierdoor voelt de crème verbazingwekkend licht aan op de huid en biedt het toch een geweldige bescherming.

Je slaat dus twee zomerse vliegen in één klap:

Fantastische huidverzorging én -bescherming plus een stralende, absoluut niet vettig aanvoelende huid. En dat alles met een alles-in-één lichtgewicht dagcrème uit één potje: Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30!

Nouveau mag er 10 weggeven. Doe mee! Deze winactie is gesloten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in