Style has no age: Amal Clooney (40) has it all!

Door Martine Schut
Style has no age: Amal Clooney (40) has it all!

Angelina Jolie schijnt stikjaloers op deze vrouw te zijn. De reden: ze is stijlvol, glamoureus, heeft klasse, een prachtig gezin en een mooie man aan d'r zijde. We hebben het natuurlijk over Amal Clooney.

De vrouw van George zit ook weer 'strak in de lak', en dat na de geboorte van de tweeling Ella en Alexander in 2017.

Vis

Uiteraard heeft mevrouw Clooney ook zo haar geheim: vis, vis en nog eens vis. Amal zweert bij een dieet (ook wel het Mediterraanse dieet genoemd) waarbij je ongelooflijk veel vis eet.

Zo eet ze veel zwaardvis en makreel als avondeten. Naast het eten van 'tonnen' aan vis, eet ze ook graag soep met zeewier (tja, of dat zo lekker is?).

Ontbijt en diner

Uiteraard zijn ook haar ontbijt en lunch extreem gezond. Amal start de ochtend met twee gekookte eieren en uh, ja that's it. Als lunch eet ze vervolgens een salade dat bestaat uit kikkererwten, sla, vis en een heel hoop gestoomde groenten. 

Style has no age: Amal Clooney (40) has it all!

Wandelen

Maar met alleen maar gezond eten ben je er natuurlijk niet. Ook Amal beweegt ontzettend veel om in shape te blijven. En ja, ook zij hangt in de gewichten.

Elke dag wandelt ze een uur, doet ze een half uur per dag aan krachttraining (met een personal trainer natuurlijk) en twintig minuten pilates. En wat ze het allerliefste doet aan sport: een potje tennis.

Style has no age: Amal Clooney (40) has it all!

Maar het resultaat mag er zijn. deze veertiger ziet eruit om door een ringetje te halen!

Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in