Zo krijg jij hetzelfde figuur als actrice Audrey Hepburn

Zo krijg jij hetzelfde figuur als actrice Audrey Hepburn

Iedereen herinnert zich het lange en ranke lijf van de Nederlands-Britse actrice Audrey Hepburn. Ze leek wel de eeuwige jeugd te hebben: de actrice bleef mooi en kwam geen kilo aan. Hoe deed ze dat toch?

Boze tongen beweerden dat ze jarenlang een eetstoornis had, maar daar is helemaal niets van waar. Zo vertelde haar zoon Luca Dotti aan het Amerikaanse magazine People.

Van alles een beetje"Ze hield juist van het Italiaanse eten. Ze at graag veel pasta en kon zelfs niet zonder. Spaghetti al pomodoro was haar absolute favoriet. Vlees liet ze vaak staan. Mijn moeder at van alles een klein beetje. Dus dat ze helemaal niet at is niets van waar."

Lekker bewegenOok de partner van Audrey (waar ze van 1980 tot 1993 een relatie mee had), de Nederlandse acteur Robert Wolders, vertelt dat zijn geliefde nooit een dieet volgde om zo slank te blijven. "Ze had een gezonde stofwisseling en ze at gewoon nooit overdreven veel. Daarnaast hield ze van wandelen. Dat deden we ook heel vaak."

Simpel ontbijtAudrey hield verder van een lekker en simpel ontbijt. Robert: "We aten bijna altijd bruin brood met jam. En 's middags tijdens de lunch mager vlees of pasta met verse groenten uit eigen tuin." En snoepen dan? Ja, ook dat deed de actrice gewoon. "Ze nam vaak chocolade na het avondeten, en 's avonds een klein glaasje whisky."

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in