/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2Fnouveau2024%2F6%2F5%2F221108056.jpg)
Vandaag is het Nationale Pannenkoekdag. Natuurlijk kun je ergens een lekkere pannenkoek gaan eten, maar je kunt ook deze variant maken.
Bak een stapel klassieke pannenkoeken en terwijl je deze laat afkoelen, maak je een vulling bestaande uit paddenstoel, hesp en kaas. Doe dit mengsel in de pannenkoeken en rol deze vervolgens op. Erna gaan ze nog even in de oven, zo tipt foodlog.nl. Deze variant is makkelijk te maken en het resultaat oogt feestelijk.
Lees ook: Dít kun je doen tegen voorjaarsmoeheid
Okonomiyaki
Een andere aanrader is om Okonomiyaki te maken, oftewel hartige Japanse pannenkoeken. 24Kitchen legt op zijn website uit hoe je deze variant met gamba’s en Chinese worst kunt maken. De bereidingstijd bedraagt 35 minuten.
De onderstaande variant van Okonomiyaki kun je als ontbijt nuttigen.
Lees het recept op vivalafood.com.
Voor de zoetekauw
Houd je toch meer van zoet? Deze pannenkoeken van Rudolph van Veen met frambozenjam en vanille custard zien er ook zeer smakelijk uit.
Bekijk hier het recept.
Eet smakelijk!
Bronnen: foodlog.nl, 24Kitchen, vivalafood.com
Beeld: iStock
Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in