WIN: KAARTEN NACHTCONCERT (GESLOTEN)

WIN: KAARTEN NACHTCONCERT (GESLOTEN)
Nachtconcert Dennis Mackrel

NACHTCONCERT o.l.v. DENNIS MACKREL IN HET CONCERTGEBOUW

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw presenteert zijn nieuwe chef-dirigent Dennis Mackrel tijdens een Nachtconcert in de Grote Zaal van Het Concertgebouw. Dit concert met trompettist Christian Scott vindt plaats in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 november (in aansluiting op de Museumnacht).

Het Nachtconcert in Het Concertgebouw is een traditie die al vele decennia terug gaat. Het allereerste Nachtconcert was in 1953 met de fameuze jazztrompettist Dizzy Gillespie. Het betekende het begin van een kortstondige periode waarin grootheden als Billie Holiday, Nat King Cole, Chet Baker, Count Basie, Louis Armstrong en Oscar Peterson naar Amsterdam kwamen.

Voorafgaand aan het Nachtconcert is er een pre-party met live muziek in twee foyers van het gebouw. Na afloop van het concert vindt in de Entreehal een afterparty plaats.

WIN & MAIL:

Nouveau mag 2 kaarten weggeven voor dit concert. Wilt u kans maken op de kaarten stuur dan een mail met uw NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl. Deze actie is gesloten!

PROGRAMMA:

23.00 uur      deuren open 23.15 uur       pre-party met live-muziek in o.a. de Museumfoyer en de Pleinfoyer 00:30 uur      aanvang concert Christian Scott & JOC o.l.v. Dennis Mackrel 01:45 uur      einde concert, begin afterparty in de Entreehal 04:00 uur      einde afterparty