Wat een beauty’s: deze eetkameritems zijn een plaatje om te zien

Wat een beauty’s: deze eetkameritems zijn een plaatje om te zien

Een keuken of eetkamer creëren die mooi en stijlvol is én van alle gemakken voorzien? Kan heel goed, want veel items voor je keuken zijn tegenwoordig een plaatje om te zien.

1. Houd je van ‘gouwe ouwe’ filterkoffie, maar niet van een ouderwets apparaat? Met deze glazen koffiemaker zet je snel een heerlijke sterke espresso of normale kop koffie. De stijlvolle band van kurk zorgt ervoor dat je je handen niet brandt bij het inschenken.

2. Investeer in een smaakvol servies, dat niet meteen in de kast verdwijnt. Klassiek wit met een handbeschilderde flamingo of gifgroene kever als eyecatcher. Of robuuste blauwe borden van keramiek. Veel te mooi om te verstoppen! Dus uitstallen maar. Bijvoorbeeld in een grote open kast, meteen dé eyecatcher van je keuken. 

3. Laat je zithoek eruit springen met stoelen in een knalkleur. Of nog leuker: meerdere kleuren bij elkaar. Deze houten designstoeltjes met honingraatdesign zijn verkrijgbaar in het babyblauw en mosterdgeel. 

3. Praktische zaken zijn natuurlijk onmisbaar in een keuken. Maar ook die roségouden keukenrolhouder, design bar- en keukentools en fancy citruspers staan fraai op je aanrecht.

4. Feestje? Haal de wijnkarafkoeler of maar tevoorschijn. Je kunt er natuurlijk ook je witte-wijn-voor-doordeweeks in koud zetten.

5. IJsblauw en vintagegroen zijn dé koele pastelkleuren van dit moment. Een hele muur in die kleur te heftig? Kleur je keuken om met enkele smaakvolle accessoires. Van vergiet en classy pedaalemmer tot slabestek en retro servethouder.

6. Is je keuken strak en praktisch, maar kan hij wel een beetje warmte gebruiken? Zo gebeurd met een paar bronskleurige en houten accessoires, zoals deze RVS afvalemmer en het prachtige onderbord.

Shop in stijlJe keuken een stijlvolle update geven? Goed nieuws: de website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland - vtwonen.nl - is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Tot en met 25 oktober shop je hier veel keuken- en eetkameritems met 20% korting. Wees er snel bij, want op = op!

Wat een beauty’s: deze eetkameritems zijn een plaatje om te zien