Victoria’s lege nest-syndroom

Victoria’s lege nest-syndroom

Victoria Beckham is ook maar een mens. De 43-jarige topdesigner, die voor haar werk de hele wereld over reist, heeft verdriet: oudste zoon Brooklyn gaat op kamers.

Brooklyn Beckham (18) is vertrokken naar New York waar hij – hoe kan het ook anders met zo’n moeder – aan de Parsons School of Design gaat studeren. Haar eerste kind is uitgevlogen en Victoria heeft het er heel moeilijk mee, vertelde ze op make-upkanaal Pixie Woo (waar ze overigens zat om te praten over haar samenwerking met Estee Lauder). “Ik huil nog steeds. Brooklyn is verhuisd naar New York, hij is achttien en ik kan niet stoppen met huilen. Ik mis hem zo verschrikkelijk.”

De voormalige Spice Girl en haar voormalige voetbalman David hebben nog drie kinderen – Romeo (15), Cruz (12) en Harper (6) – dus het duurt nog wel even voor ze echt met z’n tweetjes op de bank zitten. Maar toch. Die eerste… Hoe gaat ze deze periode doorkomen? “Facetimen. Dat werkt sowieso altijd. Als ik ergens in mijn razenddrukke schema even met David en de kinderen kan facetimen, ontspan ik weer helemaal.”