Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mariska Bauer is helemaal klaar voor Koningsdag en showt nieuwe kapsel

'Ik werd vanochtend dus wakker en ik dacht: vandaag ga ik iets geks doen', aldus een lachende Mariska.

mariska kapsel

We kennen Mariska Bauer natuurlijk allemaal met haar lange, blonde lokken. Maar nu Koningsdag voor de deur staat, vond ze het tijd voor een 'subtiele' verandering. Op haar TikTok laat ze namelijk zien dat ze voor een oranje coupe is gegaan. Toepasselijk, zo net voor de verjaardag van onze koning. Ha!

Oranje lokken

"Ik werd vanochtend dus wakker en ik dacht: vandaag ga ik iets geks doen", begint Mariska haar video. "Ik ga vandaag naar de kapper. En dan ga ik gewoon even uit mijn comfortzone. Wat vinden jullie ervan?" In de video zien we dat Mariska haar blonde lokken heeft ingeruild voor oranje lokken. Maar, is dat wel écht zo?

@mariska.bauer Yes or no 👩🏼‍🦰 #gingerfilter #gingerhair #gingerfilter #redhair #filter #trendy #confortzone ♬ sonido original - Caja de Musik

Veel volgers van Mariska hebben echter meteen door dat het een grapje is en reageren met: "Gelukkig is het een filter 🤣", "Zo een mooie filter👍" en "Geweldig hé, dat filter 😉 Staat je wel goed, overigens. Wat zeggen de jongens?" Daar zijn wij inderdaad ook wel heel erg benieuwd naar!

Dat Mariska de oranje lokken kan hebben, is in ieder geval een ding wat zeker is. Ook volgers delen deze mening. Zo schrijven ze onder anderen: "Staat je echt goed 👌", "🧡DOEN🧡, "Ge-wel-dig doen!" en "Je kan het hebben, weer is wat anders 🥰"

Uiterlijke verzorging

En hoewel dit natuurlijk een geintje is van de blondine, onthulde ze recent in gesprek met Beau Monde dat ze het heel belangrijk vindt om goed voor haar uiterlijk te zorgen. "Bij de Van Rosmalen Kliniek laat ik mijn huid regelmatig laseren. Verder heb ik een goede verzorging en smeer ik mijn huid in met verzorgende producten. In de zomer en winter gebruik ik altijd factor 50."

Maar daar blijft het niet bij voor Mariska. "Botox doe ik al sinds mijn 38e. Een keer per jaar gaat er een spuitje in mijn hoofd om hoofdpijn te voorkomen. Ik maak me niet druk om ouder te worden." Ze deelt: "Tegenwoordig is iedereen zo met uiterlijk bezig. Als je meiden van dertien ziet rondlopen, denk je haast dat ze twintig zijn. Ze proberen er op social media allemaal te gestyled uit te zien. Dat lijkt me geen goed voorbeeld voor de jeugd."

Personality
  • TikTok, Libelle, Beau Monde
  • NL Beeld, TikTok